Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szöl-Tex a rövidáru és méteráru nagyker

Rövidáru Nagyker - Rövidáru és méteráru webáruház, minden egy helyen

Cégünk 1990-óta működik családi vállalkozásként melyben ruházati kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

A cég központja és egyben az első rövidáru nagykereskedése a 4030 Debrecen Diószegi út 24. szám alatt található. Rövidáru és méteráru kiskereskedelmi üzletünk szintén Debrecenben található a 4029 Csapó utca 98.szám illetve a 4025 Boldogfalva utca 15-17.szám alatt, ahol háziasszonyok és varrónők kedvükre válogathatnak a rengeteg termékből. 2002-ben a második nagykereskedése a 1081 Budapest Népszínház utca 51. szám alatt nyílt meg.

Termékeink javarészt a Távol-Kelet és Európa országaiból származnak.

Cégünk fő profilja a ruházati kellékáru, rövidáru és méteráru kis és nagykereskedelem, teljes mértékben kielégíti a divatáru készítőket, varrodákat, viszonteladókat és nem utolsó sorban a háztartásokat.

Hosszú évek tapasztalatainak a birtokában, folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat.

 

Rövidáru, méteráru, textil kínálatunk

Megtekintem

 

Kényelmes internetes vásárlás a rövidáru nagykerből

A rövidáru nagyker az interneten azt a kiváló lehetőséget kínálja, hogy alaposan át lehet fésülni a kínálatot. A választékból meg lehet rendelni a kívánt elemeket és – miért is ne! – új ötleteket lehet meríteni az újabb alkotásokhoz.

Varrodák, textilkereskedések, táskakészítő műhelyek, hobbyvarrók, viszonteladók – a sor csak ízelítő, de minden alkotónak, aki használni tudja egy rövidáru nagyker kínálatát, javasoljuk, hogy a kedvező ár szempontjait is figyelembe véve böngésszen honlapunkon.

Fehérneműt, divatruházati cikkeket, kiegészítőket, rövidáru és méteráru termékeket, népviseleteket készítő vagy a díszítő motívumok bármelyikét alkalmazó, vagy bármilyen ruházati kellékeket előállító céget, fizikai személyt, kézművest szívesen látunk a Szöl-Tex rövidáru nagyker weboldalán (is).    

Érdemes időről-időre újból felkeresni minket a világhálón, hiszen a rövidáru nagyker folyamatosan frissíti árukészletének kínálatát, amelyet javarészt a Távol-Kelet és Európa országaiból szerzünk be. Minden kedves régi és új vásárlót/ügyfelet, érdeklődőt szeretettel várunk a budapesti, illetve a debreceni rövidáru nagyker üzleteinkbe, továbbá a debreceni kiskereskedésünkbe egyaránt!

 

Szeretettel várjuk üzleteinkben!

Üdvözlettel, a SZÖL-TEX  munkatársai